Рафаел Надал отказа участие от турнира в Маями



Рафаел Надал отказа участие от турнира в Маями
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
17-03-2013 22:20 | Станко Димов

Рафаел Надал няма да вземе участие във втория за сезона турнир от „Мастърс 1000” сериите - Sony Open Tennis, който започва в средата на идната седмица в Маями. От АТР публикуваха официалния списък с имената на тенисистите, които ще участват в надпреварата в Кей Бискейн.

В него обаче името на Рафаел Надал е зачеркнато, което означава, че испанецът е оттеглил участието си в надпреварата. Решението на Рафа далеч не е изненадващо, защото до последно не се знаеше дали той ще участва и в Индиан Уелс, където по-късно тази вечер ще играе финал.

По всяка вероятност следващият турнир, в който ще видим в игра Матадора, е този в Монте Карло („Мастърс 1000”), където Рафа е шампион в последните 8 години.

Така турнирът в Маями ще загуби голяма част от блясъка си, защото на корта няма да видим и Роджър Федерер. Още в края на миналата година швейцарецът обяви програмата си, а турнирът в Маями не фигурираше в нея.

Добрата новина за нас е свързана с Григор Димитров, който със сигурност ще бъде сред поставените. Миналата година Гришо достигна до четвърти кръг в надпреварата, където бе спрян от Янко Типсаревич.

СПИСЪКЪТ ЗА ТУРНИРА В МАЯМИ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини