Джокович: Тежък мач, сам съм си виновен



11-03-2013 11:17 | Николай Драганов

Поставеният под №1 в схемата на турнира в Индиан Уелс Новак Джокович записа трудна победа над Фабио Фонини във втори кръг. Сърбинът взе първия сет на нула, но загуби следващия с 5:7, преди да триумфира с 6:2 в третия.

 

"Определено беше тежък мач", призна Ноле, след като проби Фонини в четвъртия и осмия гейм на втория сет, за да стигне до победата.


"Фабио игра много добре, особено през втория сет, но вината си бе изцяло моя", добави Джокович, който пропиля един мачпойнт в 10-тия гейм на втория сет, преди да бъде пробит в 11-тия след форхенд в мрежата.

 

"Изиграх лош гейм при 4:2, направих няколко непредизвикани грешки, върнах го в мача. Сетовете се изравниха, изправен бях пред няколко тежки гейма. Просто съм щастлив, че продължих напред."

 

Ноле триумфира с титлите в Австралия и Дубай и се намира в серия от 14-0 победи, постигайки четвъртия си успех от четири мача с Фонини. Следващият му съперник е нашият Григор Димитров, като това ще бъде втори мач между двамата.

 

"Самочувствието ми е добро, разбира се отличната серия през 2013-та година спомага за това. Чувствам се добре, трябва да внимавам и всичко ще бъде наред", завърши Джокович.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини