ВИДЕО: Надал и Дел Потро с фамозно шоу в Ню Йорк



05-03-2013 08:33 | Станко Димов

Легендарната зала „Медисън Скуър Гардън” в Ню Йорк стана арена на демонстративен двубой между Рафаел Надал и Хуан Мартин дел Потро, които оправдаха очакванията и направиха истинско шоу за капризната местна публика.

Аржентинецът се наложи със 7:6, 6:4, като за Рафа Надал това бе първи мач на твърд корт от близо година насам. За последно испанецът бе играл на такава настилка миналата година на турнира от „Мастърс 1000” сериите в Маями (края на март 2012-а).

През втория сет на срещата Рафаел Надал покани на корта една от звездите на Холивуд – актьорът Бен Стилър, за да му бъде партньор за няколко разигравания.

В същото време пък Дел Потро се довери на едно 11-годишно момиченце, което веднага спечели симпатиите на публиката с няколко впечатляващи удари в близост до мрежата. На практика момичето дори не сгреши нито веднъж, за разлика от Бен Стилър, който явно рядко намира време за тенис.

 „Беше невероятно да участвам в подобен двубой. Не всеки ден имам възможността да играя в „Медисън Скуър Гардън”. За мен беше истинска наслада и забава”, коментира Рафаел Надал, носител на 11 титли от Големия шлем.

„Супер е, че Рафа се завърна. Той липсваше на всички, но важното е, че сега вече е тук”, каза от своя страна Дел Потро.

Вижте част от шоуто на двамата в „Медисън Скуър Гардън”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини