Григор Димитров тренира в квартала на богатите



02-03-2013 14:10 | Станко Димов

Григор Димитров е ценител на изисканите неща и го доказа за пореден път. Най-добрият български тенисист се подготвя за големия турнир в Индиан Уелс, но избра да тренира в квартала с най-скъпите имоти в Лос Анджелис.

Екипът на таланта от Хасково пусна видео от Манхатън Бийч, в което Димитров показва характерните си атрактивни удари като форхенд с отскок, пише "24 часа". Мотото на Манхатън Бийч е "Слънце, пясък и море".

Този квартал се намира в югозападната част на Лос Анджелис и е с удобна връзка с центъра на града и с Холивуд. Къщи там имат световни звезди като Тайгър Уудс, Шакил О'Нийл, Лендън Донован, Ламар Одъм, Блейк Грифин и Мария Шарапова.

За руската тенисистка в последно време се говори, че има по-специални отношения с Григор, но при подобен въпрос по време на откритото на Австралия в Мелбърн първата ракета на България почти се разсърди и заяви, че питания за личния живот на спортистите трябва да бъдат забранени. Къщи в Манхатън Бийч с изглед към океана струват поне 5 милиона долара, а най-луксозните имения са по 25 милиона.

Турнирът в Индиан Уелс е с награден фонд 4,3 милиона долара и с него започва серията "Мастърс 1000" за сезона.

При жените в Индиан Уелс трябва да участва българската звезда Цветана Пиронкова. Пловдивчанката в момента е в серия от 5 поредни загуби във веригата на женската асоциация.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини