СНИМКИ: Григор Димитров тренира с идола си Федерер



СНИМКИ: Григор Димитров тренира с идола си Федерер
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
15-02-2013 12:09 | Станко Димов

Григор Димитров се срещна на корта с идола си Роджър Федерер. Двамата тренираха заедно на централния корт в Ротердам, подготвяйки се за двубоите си от четвъртфиналите на местния турнир от АТР 500.

Българинът никога не е криел симпатиите си към носителя на 17 титли от Големия шлем, който определя и за свой идол. След тренировката двамата успяха да разменят няколко думи, а със сигурност Гришо има какво да научи от ударите на може би най-великия играч за всички времена.

В интерес на истината Гришо и Федерер могат да се срещнат на корта в Ротердам не само за тренировка, но и за официален мач. Това обаче може да се случи само и единствено на финал в турнира.

За тази цел Димитров първо трябва да победи Маркос Багдатис в петък, а в събота да спечели и на полуфинал срещу Дел Потро или Ниеминен. За Федерер задачата изглежда сравнително по-лесна.  

„Благодаря ви за подкрепата. Записах две страхотни победи в Ротердам тази седмица. И двата мача бяха много тежки. Сега ми предстои четвъртфинал с Багдатис. Предполагам, че ще бъде велик мач, нямам търпение”, написа българинът в профила си в социалната мрежа Facebook.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини