Добър жребий за Надал в Бразилия – виж основната схема



Добър жребий за Надал в Бразилия – виж основната схема
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
09-02-2013 18:11 | Станко Димов

Рафаел Надал е поставен под №1 в основната схема на турнира Brasil Open, който започва в началото на идната седмица. Испанецът получи „уайлд кард” от организаторите и ще започне надпреварата директно от втори кръг, където му предстои двубой срещу Рубен Рамирес Идалго (Испания) или състезател от квалификациите.

Поставен под №2 в турнира е шампионът от последните 2 години и общо 3-кратен първенец в надпреварата Николас Алмагро. Нико и Рафа обаче могат да се срещнат само и единствено на финал.

Любопитното е, че Жереми Шарди, който ще спори с Надал на полуфиналите на турнира в Чили, може да се срещне с Матадора и в Сао Пауло. Двамата са в една част на схемата, като евентуалния им двубой може да бъде отново на полуфинал. Шарди и Надал никога не бяха играли един срещу друг, а сега само в рамките на седмица могат да премерят сили 2 пъти.

Аржентинецът Хуан Монако пък попадна в една половина с Алмагро, като сблъсък между двамата може да видим чак на полуфинал.

Турнирът в Сао Пауло се провежда на клей и е от категорията АТР 250. Рафаел Надал е печелил веднъж титлата в Бразилия – през 2005-а година.

ОСНОВНА СХЕМА В САО ПАУЛО

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини