СНИМКИ: Григор Димитров изнесе открит урок в София



29-01-2013 12:52 | Станко Димов

Григор Димитров проведе открит урок с млади тенисисти в столичната зала „София”. Както е известно от петък до неделя в съоръжението в Борисовата градина ще се проведат двубоите от Купа „Дейвис” между България и Финландия, като нашият отбор ще бъде воден именно от лидера си Григор Димитров.

Гришо демонстрира отлично настроение и зарадва малчуганите, които очакваха с нетърпение срещата си с най-добрия български тенисист в историята.

Относно предстоящия двубой с Финландия, Димитров сподели следното: „Те са много големи бойци, познавам ги. Ще бъдат без Ярко Ниеминен в София, но със сигурност ще покажат най-доброто от себе си. Надявам се залата да се напълни и да направим едно истинско шоу за публиката”.

Веднага след урока Григор Димитров започна тренировка с Тихомир Грозданов за предстоящия двубой срещу Финландия, който ще се проведе от петък до неделя в зала “”София”.

Все още има билети и за трите дни на турнира от втора група на Евро-африканската зона, съобщиха от Eventim. Могат да бъдат закупени билети за всеки ден поотделно, както и общ за трите дена на състезанието.

Те могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и в и от магазините на Германос, Офис 1, Пикадили, Техномаркет, Технополис, бензиностанции ОМВ,  офисите на Юзит Колорс и др. Билетите се продават и онлайн през сайта Eventim.bg.

Цените на билетите за 1 и 3 февруари, петък и неделя, когато ще се играят срещите на единично, са по 15 лева. За мача на двойки на 2 февруари, събота, билетът струва 10 лева. Билет за трите дни на двубоя е на цена от 30 лева.

Предлагаме ви снимки от открития урок на Гришо, снимани през обектива на фотографа на Tennis24.bg Илияна Иванова.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК!


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини