Новият Казанова оплете и Маша



12-01-2013 11:19 | Мария Димитрова

Гадже ли е Григор Димитров на Мария Шарапова? Въпросът вълнува цял свят, а двамата тенисисти подхранват клюката с мълчание. Гришо отказа коментар на директния въпрос. За любовния роман разказа в "Туитър" известният репортер Дарън Ровел от ESPN. "Шарапова вече не е на пазара. Потвърдиха ми информацията, че тя се среща с 21-годишния български тенисист Григор Димитров. Нейният възлюбен има голямо бъдеще и го наричат "Бейби Федерер". Тези редове буквално взривиха медиите.

Храна на упоритите твърдения за любовта между Маша и Гриша даде появилият се кратък клип, в който двамата бяха засечени на разходка в Милано през декември. Впрочем звучи малко пресилено да се каже разходка, тъй като се вижда как рускинята прави неуспешен опит да избяга от папараците. Ненадейно на един светофар Димитров се появява от нищото.

Нашето момче винаги е криело връзките си

В годините на неговия устрем по кортовете хасковлията със сигурност е имал не едно завоевание на нежния фронт, но у нас вечно се гадае дали го дава сингъл. От време на време първата ни ракета подхвърля по някое "Момичета, свободен съм". Близки до Гришо подшушнаха, че след пловдивчанката Симона Димитров не се обвързвал с българка. С нея той скъса през лятото на 2010 г., като в отношенията им се намеси треньорът му Питър Макнамара. Григор й звънеше за късмет преди всеки мач, а тя следваше любимия по турнири. Тогавашният наставник на Григор Петер Лундгрен толерираше гълъбчетата. Именно шведът качи в профила си във Фейсбук снимки на влюбените гълъбчета. Но когато Димитров смени Лундгрен с австралиеца Макнамара, ултиматумът бе даден -
или правиш кариера, или любов

Така дъщерята на бизнесмена Ангел Стефанов, собственик на молове, авиокомпания, хотели в Пампорово и по Черноморието, напусна живота на Гришо.

Оттогава най-добрият ни тенисист още по-ревностно крие сърдечните си романси. Докато не се разнесе клюката, че е станал гадже на бившата номер едно Серина Уилямс. Пак снимка стана причина за догадките. Българинът се щракна с американската си колежка в Париж. И отново Туитър разбуни духовете, тъй като фотото излезе в блога на Серина, а таблоидът "Ню Йорк поуст" намекна за интимност между тях. После се разбра, че Серена се е хванала с бившия вече треньор на Димитров Муратоглу. И тримата живееха в Париж, излизаха заедно, в града на любовта всичко е възможно.

На Олимпиадата в Лондон снимка улови загадъчния поглед между Уилямс и Гришо. "Ще те изпапкам", сякаш казваше кака Серина на нашия красавец. През лятото на миналата година мистериозна брюнетка го разцелува край кортовете на турнира в Куинс.

Покрай Димитров се завъртяха и доста "ментета". Като жълтите издания писаха за негови връзки с певицата Поли Генова, примата ни в тениса Цветана Пиронкова, та дори и Златките. Оказа се пълен фишек.

Въпреки безспорния си сексапил Шарапова няма имидж на мъжемелачка. Мария също не говори много за връзките си. След като спечели първата си титла от турнир в Големия шлем, британските таблоиди й приписаха роман с американския тенисист Анди Родик. Двамата често бяха засичани по турнири и вечеринки, но твърдяха, че отношенията им са чисто приятелски.

После журналистите разкриха нейна връзка с вокалиста на групата "Maroon 5" Адам Лавин. Пред "Сън" той описа подробности за секса си с бившата номер 1 в тениса. Бил "крайно разочарован", тъй като за разлика от виковете, с които озвучавала корта, под постелята Маша не издавала и стон

Блондинката бе спипана и в обятията на Чарли, син на боса на спорта в NBC Дик Еберсол. Тя и американецът бяха засечени на благотворителна вечеря в Калифорния. А после вървяха коментари, че Маша до такава степен си била изгубила ума по янкито, че пренебрегнала тениса.

Доказана е връзката на Шарапова с баскетболиста Саша Вуячич. Тя продължи близо четири години и завърши с отмяна на планирана сватба. Двамата се запознават на концерт на U2 в Лос Анджелис. Венчавката трябваше да бъде през ноември миналата година в духа на бракосъчетанието между принц Уилям и Кейт. Между другото Маша беше забъркана и с принца.

Дали пък след неочакваната раздяла с Вуячич Мария не е намерила утеха при нашия Григор, който сайтът onthegotennis.com нарече Г-н Казанова на АTP? Братята македонци отсякоха, че явно рускинята си пада по балканци. Като типични представители на полуострова ние обичаме да се гордеем с любовните подвизи. С какво друго? Бербо избяга, Матей също. Остана ни един Гришо, който май успя да завърти последователно любимката на Америка и любимката на Русия?! А дано!

Автор: Мария Димитрова, "Стандарт"

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини