Ноле: Нямам нищо против пак да си тръгна с трофея



11-01-2013 14:08 | Станко Димов

Новак Джокович имаше напрегнат петък. Сърбинът, заедно с шампионката при дамите от миналия сезон Виктория Азаренка, трябваше да предостави трофея от Australian Open  на организаторите, след което участва в официалната церемония по теглене на жребия.

До края на деня Ноле намери време да опита силата на новата ракета на Head, която засипа с похвали.

„Днес беше зает ден. Първо имаше церемония за жребия, в който участвахме с Вика като действащи шампиони. Беше много хубаво и се надяваме отново да видим трофеите си. мога да ви уверя в едно нещо – нямам нищо против отново да си тръгна за вкъщи с трофея.

След това отидох на състезателната писта, където сравнявах една супер бърза кола с новата ми ракета HEAD. Ще разберете по-късно какво се е случило, но за протокола – HEAD прави невероятни неща с технологията на тенис ракетите. Скоростта е моето ново име. И всичко това се случи за половината ден. Останалата част от деня прекарах в любимия си тенис офис – на корта”, написа Джокович в профила си в социалната мрежа Facebook.

Както е известно сърбинът ще започне атаката на трета поредна титла от Australian Open с двубой срещу Пол-Анри Матио (Франция). При успех във втори кръг Ноле ще срещне някой измежду Райън Харисън (САЩ) и Сантяго Хиралдо (Колумбия).

Припомняме, че Новак Джокович има 3 титли от Australian Open. Ако спечели тази година той ще стане първият в историята, който печели в Мелбърн в 3 поредни години. До момента успехите на Ноле в Австралия са през 2008, 2011 и 2012.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини