На живо в 04:00 часа: Димитров – Багдатис



04-01-2013 16:56 | Станко Димов

Григор Димитров ще се изправи срещу Маркос Багдатис в събота от 04:00 часа сутринта българско време. Двамата излизат в спор за място на финал на турнира в Бризбейн, а срещата ще може да наблюдавате онлайн. Линкове в рубриката „Тенис на живо” ще в минутите преди старта на срещата.

Както е известно това ще бъде четвърти опит на Григор Димитров да достигне до финал в турнир от веригата на АТР. В предишните 3 случая, които бяха в рамките на няколко седмици миналото лято, нашето момче не успя.

Григор Димитров и Маркос Багдатис демонстрират отлична форма от началото на турнира, като достигнаха до полуфиналния си сблъсък без да загубят сет. Двамата се познават сравнително добре, като до момента са се срещали 2 пъти.

Първият – на клей в Мюнхен през 2011-а, завършва с драматичен трисетов успех за Гришо. Миналата година Багдатис взе реванш на Уимбълдън, когато победи Гришо във втори кръг. Успехът обаче дойде след отказване на българина още във втория сет.

Двубоят между Димитров и Багдатис ще се играе на Централния корт, а веднага след края му на игрището ще излязат водачът в схемата Анди Мъри и японецът Кей Нишикори, които ще трябва да определят втория финалист.

Около 09:00 часа българско време пък Григор Димитров и партньорът му на двойки Кей Нишикори отново ще излязат на корта в полуфинален сблъсък. Те ще се изправят срещу тандема Марсело Мело (Бразилия) – Томи Робредо (Испания).

ПРОГРАМА ЗА ДВУБОИТЕ В СЪБОТА

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини