Билетите за двете най-големи тенис събития за 2013 г. са в продажба



21-12-2012 13:24 | Искрен Минчев

Вече са в продажба билетите за двубоя за Купа „Дейвис” между тенис отборите за мъже на България и Финландия. Срещата е от 1 до 3 февруари 2013 година в столичната зала „София”. В отбора на България ще се включи Григор Димитров, който ще срещне първата ракета на Финландия  - Ярко Ниеминен. Сблъсъкът се очертава да бъде особено интересен.

Цените на билетите за 1 и 3 февруари, петък и неделя, когато ще се играят срещите на единично, са по 15 лева. За мача на двойки на 2 февруари, събота, пропускът струва 10 лева. Билет за трите дни на двубоя е на цена от 30 лева.

От днес започва продажбата и на билетите за Турнира на шампионките, който ще се проведе от 29 октомври до 3 ноември 2013 година в столичната зала "Арена Армеец".

Заключителният турнир от календара на Женската тенис асоциация ще се състои за втори пореден път в България. Първото издание счупи всички рекорди за зрители, гледали тенис на живо у нас.

Турнирът беше спечелен от Надя Петрова, а Цветана Пиронкова стигна до полуфиналите. Състезанието доведе у нас имена като Каролина Вожняцки, Мария Кириленко, Даниела Хантухова, Роберта Винчи и др.

Цените на билетите за Турнира са както следва: второ ниво - 20 лв, първите редове - 30 лв. Цената на билет във ВИП ложите е 200 лв. с кетъринг. Ще се предлагат и билети за всички дни на турнира съответно 100 лв. за второ ниво и  150 лв. за първите редове.

Билет във ВИП за целия период е  899 лв. През 2013 г. ще бъдат предложени отстъпки от основните цени за пенсионери и студенти и различни проценти отстъпки при закупуване на повече от 20, 50 или 100 билета. 

Билетите за двете  най-големи тенис събития през 2013 г. в България могат да бъдат закупени в цялата страна в мрежата на „Ивентим БГ” и от магазините на Германос, Офис 1, Пикадили, Техномаркет, Технополис, бензиностанции ОМВ,  офисите на Юзит Колорс и др. Билетите се продават и онлайн през сайта Eventim.bg.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини