Григор и Мария – нова любов, или чисто приятелство?



05-12-2012 13:07 | Станко Димов

Има ли връзка Григор Димитров с Мария Шарапова? Това е основната тема на размисъл през последните дни на колегите от специализирания сайт www.onthegotennis.com.

Както е известно преди няколко дни сексапилната рускиня бе в Милано, където участва в демонстративен турнир. По време на небрежна разходка из модната столица на Европа, в компанията на Маша бе забелязан именно Григор Димитров.

След като походиха няколко минутки заедно, двамата най-накрая застанаха един до друг, спрени от червена светлина на светофар, а българинът почерпи Шарапова с бонбони „Sugarpova” (бел.ред. марката е собственост именно на Шарапова).

Иначе от сайта намират любопитен начин да определят Димитров - "г-н Казанова на АТР".

От сайта www.onthegotennis.com дават своите 5 аргумента защо между Григор и Мария може да има връзка. Вижте техните мотиви:

1. "Григор обича светлината на прожекторите. Преди около 2 години го интервюирах и го попитах „пари или слава”, а той на секундата ми отговори „слава” (единственият играч, който ми е давал този отговор). В този ред на мисли близостта с Мария определено ще бъде в негова полза.

2. Интервю с Григор по-рано през годината, в когото той отговаря на въпроса с кого от WTA би излизал (5 минута). Обзалагам се, че „рускинята” е Мария, възможно Кириленко, но още по-вероятно Шарапова.

3. Мария „има нещо” към момчета с черна коса и обещаващо бъдеще. Примери: Новак Джокович, Саша Вуячич.

4. Всяко момиче се нуждае от нещо „горещо” след разпадането на връзка (бел.ред. преди няколко седмици Шарапова официално призна за раздяла с годеника си Вуячич).

5. Какво правеше Григор е Милано по същото време? Може би ангажимент към Nike? Не мисля. 

П.С. 1+5 = може и да греша, но поне се получи добра история!"

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини