ВИДЕО: Джокович пародира Серина Уилямс



15-11-2012 22:35 | Мара Калчева

Незабравимо шоу за феновете на тениса в Братислава направи лидерът в световната ранглиста Новак Джокович. Сърбинът надигра със 7:5, 6:3 словака Мартин Клизан (№30 в света) на демонстративен мач в Националния тенис център в словашката столица.


В хода на мача взеха участие треньорът на Джокович – Мариан Вайда, и знаменитият словашки тенисист Доминик Хърбати.

Но публиката се смя най-много, когато Ноле сложи две кърпи под фланелката си и оформи пищен бюст, а след това пародира играта на Серина Уилямс.

„Днес силата беше с нас! Ние спечелихме мача и получихме огромно удоволствие от играта. Сигурен съм, че феновете харесаха видяното. Разбира се, ние се шегувахме много и се забавлявахме”, написа Джокович във Фейсбук и качи този колаж, на който сърбинът е в ролята на Люк Скайуокър от „Междузвездни войни”, а треньорът му е майсторът джедай Йода.

„Как намирате тази снимка? Впрочем ние позирахме с ракети за тенис, но някой ги трансформира в светлинни мечове. Искам да добавя, че по време на търг ние успяхме да съберем 25600 евро, които ще отидат за образователни програми в Сърбия. Огромно благодаря на всички”, добави Новак.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини