Надал иска да види Лео Меси в Реал Мадрид



15-10-2012 21:44 | Искрен Минчев

Рафаел Надал, който продължава да се лекува от травма, отново попадна сред водещите заглавия в испанските медии, но този път с мнението си по футболни въпроси. Както е известно испанецът е сред най-върлите фенове на Реал Мадрид и често посещава мачовете на "кралския клуб".

Въпреки пристрастията си към Реал Мадрид, Надал не крие кой е най-добрият футболист в света за него - Кристиано Роналдо от мадридския гранд или Лео Меси от Барса.

"Меси е по-добър от Кристиано за всички в Барселона и Меси е по-добър от Роналдо и за тези в Мадрид," обяснява дипломатично Надал пред CNN.

Самият Надал отчита, че подобни спорове са нормално нещо, когато се определя кой е най-добрият играч в даден спорт. Според него е чест, че тези двама състезатели са избрали да играят в испанското футболно първенство.

"Най-добре е да се наслаждаваме на изявите им, защото те са двамата най-добри играчи в света. Имаме късмета да ги наблюдаваме седмица след седмица. Това е страхотна възможност и трябва да я ценим," допълва Рафа.

"Като фен на Реал Мадрид се наслаждавам на изявите на Лео Меси, така както феновете на Барселона трябва да се радват на добрите изяви на Кристиано Роналдо всеки уикенд," обяснява още той.

Попитан дали би искал да види Лео Меси с екипа на Реал Мадрид, Надал отговаря без да се замисля: "Разбира се, че да."

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини