Григор Димитров започва с квалификант в Банкок



Григор Димитров започва с квалификант в Банкок
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
22-09-2012 14:43 | Станко Димов

Григор Димитров се завръща на корта през идната седмица. Българинът започва участието си в т.нат. азиатско турне, като първа спирка за него ще бъде турнирът Thailand Open (АТР 250) в Банкок.

Григор Димитров започва директно в основната схема, като негов съперник в първи кръг ще бъде тенисист от квалификациите. Ако се справи с първото си препятствие, във втори кръг на Гришо ще му предстои сблъсък с поставения под №2 в схемата Ришар Гаске.

Миналата година Димитров също участва в Банкок, като достигна до четвъртфинал (III кръг), където отстъпи в два сета пред бъдещия шампион Анди Мъри.

Освен на сингъл, Димитров е заявил участие и в турнира на двойки. Негов партньор ще бъде талант №1 на Австралия Бърнард Томич.

В първи кръг българо-австралийският тандем ще се изправи срещу Кростофер Кас (Германия) / Виктор Троицки (Сърбия).

Любопитното е, че Григор Димитров и неговият партньор на двойки Бърнард Томич могат да се срещнат в турнира на сингъл в трети кръг.

Иначе турнирът в Банкок се провежда на твърда настилка и с награден фонд $551 000. Водач в схемата в сърбинът Янко Типсаревич. Сред другите топ играчи, които ще участват личат имената на французите Ришар Гаске и Жил Симон, на канадеца Милош Раонич и испанеца Фернандо Вердаско.

ОСНОВНА СХЕМА НА СИНГЪЛ

ОСНОВНА СХЕМА НА ДВОЙКИ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини