Джокович се завърна в Ню Йорк в отлично настроение



Джокович се завърна в Ню Йорк в отлично настроение
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
21-08-2012 16:22 | Станко Димов

За първи път в своята кариера Новак Джокович пристигна в Ню Йорк като действащ шампион от US Open. За никого не е тайна, че сърбинът се чувства най-добре на „бавните” твърди кортове в Северна Америка.

През последните 2 седмици Ноле спечели турнира в Торонто и игра финал в Синсинати, като по този начин направи отлична „тренировка” за US Open.

„Здравей Ню Йорк, липсвах ли ти? Добре е, че отново съм тук. И най-накрая с мен е целия ми тим, който също ти казва „здравей”. Всички сме много позитивни и ентусиазирани заради предстоящия US Open, който нямаме търпение да започне”, написа Джокович в профила в социалната мрежа Facebook.

Сърбинът отдаде заслуженото и на Роджър Федерер за триумфа му на турнира в Синсинати. Както е известно на финала швейцарецът надви именно Джокович с 6:0, 7:6. „Овации за Роджър, който изигра страхотен финал в неделя. 

Определено това не беше най-добрият ми ден, но като съм доволен от последните 2 седмици и няма място за оплаквания. Вече започваме обратното броене за US Open. Не знам за вас, но аз съм развълнуван”, коментира Джокович.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини