Болки продължават да мъчат Григор, предстоят му прегледи



13-08-2012 16:10 | Николай Драганов

Григор Димитров, който записа две неприятни загуби още на старта на квалификациите на Мастърс турнирите в Торонто и Синсинати разкри, че все още го тормозят болки.

 

Гришо използва личната си страница във Фейсбук за да призове да му стискаме палци и добави, че утре му предстоят прегледи, които да покажат колко сериозно е положението.

 

"Здравейте. Все още имам проблеми с контузията, но вчера поне опитах. Във вторник ще се срещна с доктора, за да направим необходимите изследвания и да преценим какво следва за мен. Стискайте палци!", написа Гришо, за когото по предварителна заявка предстоят участия на в Уинстън Салем и US Open.

 

Надпреварата в Уинстън Салем стартира следващия понеделник. Турнирът е от категория ATP 250 и е с награден фонд $ 553,125, а заявка са участие са подали още играчи като Анди Родик, Джо-Филфред Цонга, Джон Иснър и други.

 

Последният за  годината турнир от Големия шлем - US Open пък стартира на 27-ми август.

 

Въпреки ранното си отпадане в Торонто и Синсинати, през тази седмица Григор Димитров успя да се изкачи на рекордната за него 52-ра позиция в световната ранглиста.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини