Григор Димитров започва в Синсинати – вижте срещу кого



11-08-2012 10:49 | Станко Димов

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се завръща в игра тази вечер, когато ще започне участието си в квалификациите на турнира от „Мастърс 1000” сериите в Синсинати.

Първи съперник на Гришо ще бъде американеца Раджийв Рам, който е сравнително неудобен за Гришо. До момента двамата имат 2 мача, в които победител е излизал Рам.

По програма двубоят между Димитров и Рам е четвърти на Централния корт и трябва да започне около 22:00 часа българско време тази вечер. Правим тази уговорка със забележката, че програмата може да претърпи промени и най-вече забавяния при дъжд. 

За да влезе в основната схема, Димитров трябва да запише 2 победи в калификациите. Ако се справи с Рам, в решителния втори кръг нашето момче ще се изправи срещу французина Пол-Анри Матио или австралиеца Матю Ебдън.

Григор Димитров е поставен под №3 в квалификациите. Миналата седмица българинът не успя да влезе в схемата на турнира в Торонто („Мастърс 1000”), като след отпадането си в квалификациите се оплака от лека контузия.

Надяваме се всичко със здравословното състояние на Гришо днес да е наред и той да покаже най-доброто, на което е способен.

Иначе ако влезе в основната схема, в първи кръг Димитров ще има за съперник някой от следните тенисисти: Станислас Вавринка, Лукаш Кубот, Анди Родик, Юрген Мелцер, Николай Давиденко, Пабло Андухар, Марин Чилич или Доналд Йънг.

ВИЖТЕ СХАМАТА ЗА КВАЛИФИКАЦИИТЕ

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА ЗА ДЕНЯ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини