Гришо и Цвети на корта днес - вижте кога



17-07-2012 12:17 | Николай Драганов

Най-добрите български тенисисти Григор Димитров и Цветана Пиронкова стартират днес участието си на турнирите в Гщаад (Швейцария) и Бостад (Швеция).

 

Гришо излиза срещу №32 в света Жулиен Бенето, като по програма двубоят е четвърти на Централния корт и ще започне не преди 18:00 часа българско време. Мачът ще може да бъде наблюдаван на живо в интернет, а линкове ще можете да откриете тук и в секцията "Тенис на живо" минути преди двубоя.

 

За разлика от Димитров, Цвети няма да играе на телевизионен корт и развитието на мача ще може да бъде следено само чрез лайвскора на турнира. Противничка на нашето момиче е №65 в света Луцие Храдецка. Мачът е трети на корт №2 и ще стартира около 15:00 часа.

 

Григор и Бенето не са се срещали досега, докато Цвети има две победи от два мача над Храдецка (през 2005 и 2009-а година).

 

Ако стигне до успех срещу французина, който само преди седмица измъчи максимално новият №1 в света Роджър Федерер, Гришо ще спечели 20 точки, а негов следващ противник ще бъде Сергей Стаховски или квалификанта Дъстин Браун.

 

При трета победа за Пиронкова над чехкинята, тя ще добави 30 и ще си гарантира мач срещу Леся Цуренко или Карла Суарес Наваро.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини