Гришо разцелува приятелката си още на корта (снимки)



15-06-2012 21:40 | Николай Драгиев

Григор Димитров бе поздравен за достигането си до полуфиналите на турнира в Куинс още на корта от най-близките си хора - баща си Димитър Господинов и своята приятелка.

Димитров бе бащински награбен от татко си и получи прегръдка от Димитър Господинов веднага след края на битката с Кевин Андерсън в четвъртфиналите.

Веднага след това той нежно разцелува своята приятелка, която също изгледа отличната му победа. Както самият той призна - успехът е бил повече от емоционален и той не е могъл да сдържи сълзите си.

"Това е хубав момент. Пуснах няколко сълзи. Винаги съм искал да споделя това с хората, които обичам," коментира Димитров след срещата.

"Баща ми е тук и това е страхотен момент и за него. Дори за него е по-емоционално, тъй като през всичко сме преминали заедно. След края на срещата просто исках да му благодаря. Това бе невероятен момент," заяви Гришо.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ТРИУМФА!

Вече е ясен и следващият съперник на Димитров в Лондон - това ще бъде опитният Давид Налбандян, който понастоящем е 39-и в световната ранглиста.

"Мисля че мога да спечеля. В полуфиналите на всеки турнир е възможно всичко," допълни българинът.

Двамата досега нямат официален мач помежду си.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини