Бербатов награди Мико Кузманов сред най-талантливите деца на България



20-05-2012 11:26 | Николай Драгиев

Димитър Бербатов връчи годишните награди на неговата фондация за успелите деца на България.

„Радвам се, че виждам нови и вече познати лица. Това означава, че амбициозните деца и техните родители продължават да се трудят. Тук е и баща ми, който също имаше големи амбиции за мен... Важно е да имате желание за развитие, да следвате мечтите си и един ден някой от вас може да бъде на мое място. А сега нека се забавляваме," заяви в началото Бербатов.

По традиция наградите на Фондация "Димитър Бербатов"  бяха разделени в три области и три възрастови групи  – изкуство, наука и спорт за 1-4, 5-8 и 9-12 клас. Победителите получиха статуетка, грамота и годишна стипендия, а техните подгласници почетни грамоти.

В категорията "Спорт" отличен за чудесното си представяне в последно време бе 18-годишният ни тенисист Димитър Кузманов.

"Това, което постигаме надхвърля за момента всичко, за което съм мечтал. Направихме тази фондация точно с идеята да правим децата щастливи, да им помагаме. Правим и благотворителни мачове, на които събираме суми, които пак ще отидат директно за децата," заяви още Бербатов.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини