Гришо: „Арена Армеец” ще бъде пълна за Турнира на шампионките



07-05-2012 13:17 | Станко Димов

Звездата на българския мъжки тенис Григор Димитров изведе националния отбор до втора група на Купа „Дейвис” на състезанието в София. Преди да замине за следващата си спирка - Прага, Гришо отдели минута за официалния сайт на Турнира на шампионките.

 - Гришо, ще гледаш ли Турнира на шампионките?
- Ако имам възможност, със сигурност бих присъствал на ТОС. Този турнир е голямо събитие и чудесна възможност за българския тенис и за българските зрители да видят на живо някои от най-добрите в света. Надявам се да бъда в „Арена Армеец”. В края на сезона нямам много ангажименти, но все пак всичко ще зависи от програмата ми.

 - Какво мислиш и за сериозен мъжки турнир у нас след женския?
- Мечтая си да има и голям АТР турнир в България. Дай Боже, един ден това да се случи и да имам възможност да играя на него. Много се развълнувах, когато видях децата да си играят „на Григор Димитров”. Направено е много за тениса у нас от федерацията, надявам се, че той още повече ще се популяризира.

 - Какво те впечатли при участието ти в София?
- Много неща, но това, че по време на двубоите за Купа „Дейвис” имаше толкова много хора по трибуните, беше прекрасно и ме зарадва. Всеки път трябва да е така, според мен. Сигурен съм, че и на Турнира на шампионките залата ще бъде пълна от първия до последния ден.
 
Любомир Тодоров

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини