Гришо: През цялото време бях уверен в успеха



05-03-2010 20:35 | Станко Димов

Григор Димитров остана доволен от трисетовата си победа в мача с Тома Оже за купа "Дейвис". Благодарение на успеха България изравни резултата в двубоя с Монако - 1:1, след като по-рано през деня Тодор Енев претърпя неприятна 5-сетова загуба.

 

"Ако трябва да съм честен имаше малко напрежение в началото, след като губихме в резултата с 0:1. Още след първите няколко точки обаче всичко си дойде на мястото," сподели Григор Димитров на пресконференция след победата си.

 

"Петер Лундгрен ми каза, че съм играл добре. Аз също съм доволен от показаното на корта. През последните няколко седмици работихме сериозно върху сервиса ми, ретурите и концентрацията. Днес най-важният фактор бе именно концентрацията," каза още първата ракета на България.

 

"Винаги е страхотно, когато играя пред родна публика. Освен това и настилката подхожда отлично на стила ми. Очаква ни мач на двойки, но не знам с кого ще съм в отбор. Относно резервите Цветан Михов и Валентин Димов мога да кажа само, че и двамата са в добра форма и няма да има проблем да излязат на корта," коментира още Димитров, пред останалите в камерен състав представители на родните медии.

 

Искрен Минчев




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини