Гледайте НА ЖИВО: Григор Димитров срещу Малис



23-04-2012 00:11 | Станко Димов

В минутите след 18:30 часа ще започне двубоят от първи кръг на турнира в Букурещ (АТР 250) между Григор Димитров и Ксавие Малис. Организаторите сложиха срещата на централния корт, а минути преди нейното начало ще има и линкове за гледане онлайн.

Първоначално българинът трябваше да премине през квалификациите, но в последния момент няколко играчи се отказа от участие в турнира, което прати Гришо директно в основната схема.

Припомняме, че миналата седмица най-добрият ни тенисист откри сезона на клей с участие в квалификациите на „Мастърс 1000” турнира в Монте Карло. За съжаление българинът не успя да се добере до основната схема (загуби от Кукушкин, който в последствие достигна втори кръг, където загуби от Надал).

Двубоят между Димитров и Малис ще бъде първи на ниво АТР. Ако се класира за втори кръг, нашето момче ще спечели 20 точки за ранглистата и ще си гарантира двубой с втория в схемата Флориан Майер, който е и шампион в турнира от миналата година. Иначе поставен под №1 и голям фаворит за отличието е Жил Симон.

ЛАЙФСКОР НА ТУРНИРА

ЛИНКОВЕ ЗА ДВУБОЯ НА ДИМИТРОВ:


ЛИНК


ЛИНК


ЛИНК


ЛИНК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини