Григор Димитров пред дебют в Монте Карло



11-04-2012 19:47 | Станко Димов

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще пристигне тази вечер в Монте Карло, където в края на седмицата започва турнирът от „Мастърс 1000” сериите, с който се поставя начало на сезона на клей в Европа.

През последните дни българинът се подготвяше в академията „Муратоглу” в Париж, където заедно с новия си треньор Патрик Муратоглу бистреха стратегията за предстоящите битки.

„Скоро отивам към летището. Тази вечер ще летя за Ница, след това ми предстои кратък път с кола до Монте Карло. Очаквам с нетърпение турнира”, написа Гришо в профила си в една от социалните мрежи.

Най-добрият български тенисист ще започне турнира от квалификациите, където трябва да запише две победи, за да добие право на участие в основната схема.

Григор Димитров никога не е играл на турнира в Монте Карло. Тази година надпреварата ще представлява истинско съзвездие, като освен шампиона Рафаел Надал в игра ще видим световния №1 Новак Джокович, Анди Мъри, Давид Ферер, Жо-Вилфред Цонга,, Джон Иснър, Томаш Бердих и други.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини