Био храните - достъпни, качествени, вкусни с Рила Био



Био храните - достъпни, качествени, вкусни с Рила Био
30-04-2024 10:19 | Станко Димов

Едва допреди години, органично произведените продукти са били приемани за лукс, достъпен за малцина. Днес, био храни можете да откриете в почти всеки магазин. Не забравяйте, обаче, че поради нарастващата популярност на този тип продукти, все повече производители се опитват да представят стоките си като органични, дори и производството им да не отговаря съвсем на съответните норми.

 

Поради тази причина, ви съветваме винаги да четете внимателно етикетите и съдържанието на храните, които купувате, както и да се доверявате на доставчици, работещи единствено с продукти с гарантиран произход. Пример за такъв е Рила Био, където ще откриете изключително широко разнообразие от здравословни храни с висококачествен състав на невероятни цени.

 

Над 5 години, в Рила Био работим в полза на здравето на своите клиенти, като същевременно изменяме погрешните обществени нагласи относно достъпността на органичните продукти. Само няколко клика разстояние дели всеки потребител от широката ни селекция

 

●      лечебни сокове;

●      зърнени храни;

●      билкови чайове;

●      консерви;

●      хранителни добавки;

●      семена и ядки;

●      сушени плодове;

●      тахани;

●      брашна;

●      подсладители;

●      безглутенови и веган опции;

●      натурална козметика и още много други видове органично произведени храни.

 

Доставяме бързо, за да ви осигурим свежи продукти, богати на необходимите за организма нутриенти.

 

Ако изграждането на по-качествен и здравословен живот за вас и вашите близки е в списъка с целите, които сте си поставили, направете първата крачка с дигитална разходка при нас. С примамливи био изкушения за всеки вкус, ние правим доброто здраве лесна и бързо постижима мисия, оставяйки ви повече свободни моменти, които да споделите с природата и любимите хора.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини