Бременна и гола - Серина на корицата на Vanity Fair



Бременна и гола - Серина на корицата на Vanity Fair
Свързани играчи
Тагове
28-06-2017 09:11 | Николай Драганов

Серина Уилямс спечели тазгодишното издание на Australian Open, след което сложи край на сезона си. Причината - американката е била бременна още по време на турнира в Мелбърн. В момента Уилямс е в шестия месец на своята бременност и съответно - извън кортовете, но не и извън светлините на прожекторите.


Последната и изява е свързана с фотосесия за Vanity Fair - но не каква да е, а гола. Корицата е дело на легендата в бранша Ани Лейбовиц, а снимките са направени във Флорида. 

 


В интервюто към броя 35-годишната Серина разказва, че със сигурност има намерение да се завърне на корта след раждането.


Уилямс разкрива, че е започнала да се чувства зле през януари по време на надпреварата в Мелбърн, но го е отдала на хормоните, преди приятел тенисист да я посъветвал да си направи тест. Когато видяла резултатите, Серина не можела да повярва, направила още един тест, а сърцето и буквално щяло да изскочи.

 


"Мили Боже, това не може да бъде! Трябва да играя на турнира! Как ще играя на Australian Open? А имах планове и да спечеля Уимбълдън!", възкликва Уилямс, след което веднага се обадила на бащата на детето. 

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини