Престрелка между Макeнроу и Серина



27-06-2017 08:26 | Николай Драганов

Задочна престрелка през медиите и социалните мрежи си спретнаха 7-кратния шампион от Големия шлем при мъжете Джон Макeнроу и 23-кратната шампионка при жените Серина Уилямс.

 

Виртуалната разправия беше започната от МакЕнроу, който е известен със своя хаплив език, като много често шегите му стават обект на коментари в света на тениса.

 

В неделя Макeнроу заяви, че Серина е "без съмнение най-добрата жена в тениса някога", но запитан дали трябва да бъде считана за най-великата в историята изобщо, Макeнроу добави: "Ако тя играеше в мъжкия тур, щеше да бъде съвсем различно. Може би щеше да се намира някъде около №700 в света".


В понеделник отговорът на Серина не закъсня, а за целта американката използва две съобщения в Туитър. "Скъпи Джон, възхищавам ти се и те уважавам, но моля те дръж името ми далеч от своите изявления, които не са базирани на факти. Никога не съм играла срещу никой от "там", нито имам време. Уважавай мен и моето право на личен живот в момент, в който чакам детето си. Приятен ден, сър", написа Серина, а отговорът и получи широко одобрение в социалните мрежи.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини