Без промяна за Пиронкова и Димитров - ранглисти



29-08-2016 08:43 | Любомир Тодоров

Първите ракети на България Цветана Пиронкова и Григор Димитров запазиха своите позиции в публикуваните днес последни за август световни ранглисти на тенисистите.

При жените Цвети е №71. Пловдивчанката започва днес участието си на Откритото първенство на Съединените щати. Около 22 часа Пиронкова се изправя срещу Виржини Разано от Франция в мач от първия кръг на турнира от Големия шлем в Ню Йорк.

Елица Костова изкачи едно място и е 135-а вече. Тя стигна до финалите на квалификациите на US Open, но 40-те точки от тях ще бъдат добавени към актива на 26-годишната тенисистка в следващата класация на 12 септември.

Без промяна в подреждането са други две от участничките ни в Ню Йорк. Изабелла Шиникова запазва 142-ото си място, а Виктория Томова продължава да е №177. Сесил Каратанчева, която също игра на Откритото първенство на САЩ, прогресира с 5 позиции до 215-ата.

При мъжете Димитров продължава да е 24-и в света. Хасковлията стартира на US Open, където е поставен под №22, във вторник с мач срещу испанеца Иниго Сервантес.

Втората ни ракета Димитър Кузманов загуби 21 места и е вече 323-и. Александър Лазов е с 5 позиции нагоре и е №513.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини