Нови титли за българите в Добрич



29-04-2016 19:00 | Tennis24.bg

Още две титли спечелиха днес младите български тенисисти от международния турнир „Изида къп“ до 12 г., който се провежда в Добрич. На двойки при юношите триумфираха Динко Динев и Светлин Керемедчиев, а в утешителния турнир при девойките титлата грабна Вяра Михова.

Националите от А тима по програмата „3Т“ победиха на финала тези от Б отбора Драгомир Драганов и Виктор Марков с 6:3, 6:4. Динко и Светлин играха и един срещу друг в полуфинала на сингъл, като победата бе за Динев с 6:3, 6:3. Така утре във финала при юношите той ще срещне силния руснак Константин Женов, спечелил другия полуфинал срещу Виорел Михай Лунгу от Румъния с 6:2, 6:3.

В спора за титлата при девойките също ще има българско участие. Стела Пеева ще се опита да вземе втора турнирнапобеда този сезон след тази в Анталия преди месец в спор с Александра Петрич. Румънката се оказа доста костелив орех, и след като вчера отстрани Катерина Димитрова, днес се справи и с Денислава Глушкова след 6:1, 6:0. Пеева пък спечели своя мач срещу друга румънка Попа Тиусану с 6:1, 6:1.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини