ВИДЕО: Григор за Шарапова и Никол Шерцингер



29-11-2015 17:41 | Tennis24.bg

Григор Димитров даде интервю за предаването „Комбина” по Нова ТВ, в което говори за раздялата с Мария Шарапова и взаимоотношенията му с Никол Шерцингер.

„Не бих казал, че тя (Шарапова) е имала влияние на тениса ми, женският и мъжкият тенис са доста различни. Целият период за нас беше добър, но идва момент, в който трябва да вземеш решение за себе си и за бъдещето си.

Няма смисъл да изброявам защо се разделихме. Толкова натоварена програма имаме и двамата, всичко се случи адски бързо и наведнъж. Животът продължава. Много от играчите пътуват с приятелката си, напоследък всички започнаха да се женят”, каза Димитров

Относно спекулациите, че излиза с популярната певица Никол Шерцингер, тенисистът каза следното:

„Познаваме се с Никол, срещали сме се няколко пъти, но съм се срещал и с други знаменитости. Приятели сме, нищо повече. През последните няколко месеца съм отдаден на работа и на тези неща, които нямах възможността да свърша преди това. Всичко друго останало така или иначе си идва с времето”.

Григор също така призна, че изминалият сезон е бил най-тежкият в кариерата му. Той сподели, че не се сърди за критиките, които получи, след като не игра срещу Унгария за Купа „Дейвис” в края на септември. „Всеки има право на мнение, така че не се сърдя на никого”, заяви Димитров.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини