Хамилтън наел детективи да следят Никол



23-11-2015 22:08 | Tennis24.bg

Любовните драми и ревността са част и от живота на звездите. След появилите се слухове в световните медии, че поп певицата Никол Шерцигнер и ракета номер едно на България Григор Димитров имат връзка, трикратният световен шампион по Формула 1 Люис Хамилтън реши да вземе нещата в свои ръце, пише "Стандарт".

Ревнивият британец нае частни детективи да следят красивата му бивша половинка. Лидерката на разпадналата се група "Пусикет долс" демонстративно игнорира Люис в последните седмици. Това не се харесва на пилота на "Мерцедес" и той опитва всячески да си я върне до Коледа, за да празнуват заедно със семействата си.

Един от детективите разкрива пред британското издание "Дейли Стар", че всеки ден обикаля по заведенията в Лондон и дава по 150 долара на бармани, сервитьори и охранители само и само да изкопчи някаква информация дали Никол се е появявала някъде. Самият Хамилтън опита да подразни красивата певица, като се появи няколко пъти по ръка с нейната колежка Риана.

Медиите на Острова обаче смятат, че Григор Димитров и самата Никол се обичат от доста време. Неизвестен източник съобщава за "The Sun", че нашенецът се е свалял с Никол още докато е ходел с най-богатата руска спортистка Мария Шарапова. Явно на самата Шерцингер й е дотегнало от ревнивите изблици на Люис и сега е на кратка почивка на Младивите. Музикалното изкушение публикува дузина селфита по бански, докато се забавлява по басейните.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини